Yoddla – ett bra affärssystem

Här kommer ett tips för dig som söker ett bra affärssystem online. Yoddla vänder sig till små och medelstora tjänsteföretag, och detta affärssystem är något så fantastiskt som en produkt sprungen ur ett behov. När Yoddlas skapare insåg att det inte fanns något affärssystem på marknaden som mötte behoven man hade så skapade man helt enkelt ett eget. Problemen var att de som fanns antingen var för dyra och omoderna, hade för få funktioner så att man var tvungen att använda flera samtidigt, eller för många funktioner där man betalade för sådant som man aldrig använde.

Med Yoddla får man ett enkelt helhetsperspektiv från kundanskaffning till slutförd affär. Man kan med andra ord följa varje affär från lead till faktura, och det är så enkelt att vem som helst kan använda det. Inga konstigheter, med andra ord, och man kan själv kontrollera arbetsflödet och styra väldigt mycket efter hur man själv vill ha det. Dessutom är det en väldigt prisvärd tjänst. Man får en fast månadskostnad, beroende på hur många användare man är, och det till ett riktigt bra pris. Vad månadskostnaden blir kan man räkna ut på Yoddlas startsida.

Affärssystemet yoddla

Besök www.yoddla.com

Man får dessutom prova Yoddla kostnadsfritt i 14 dagar, och sedan bestämma sig för om det är något som man skulle vilja fortsätta med. Man har med andra ord inget att förlora på att ge det ett försök, och även om Yoddla i första hand är byggt för små och medelstora tjänsteföretag så hindrar det förstås inte att även kunder i andra nischer kan dra nytta av kundhanteringen och tidrapporteringen.

Det finns med andra ord flera fördelar med att prova Yoddla, och förutom användarvänligheten och prisbilden så vill vi pusha lite extra för det faktum att det är svenskutvecklat, vilket förstås är en trevlig detalj. Vi kan varmt rekommendera dig att prova på Yoddla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *