Tips för ett magiskt företagsevent

Kommer du ihåg när du var riktigt liten, och hur din världsbild såg ut då? Du trodde på tomten, på troll och att magi fanns på riktigt. Nu är du gammal och lite mer cynisk och vet att tomten, det var bara pappa som klätt ut sig och de enda trollen är de som huserar i olika forum på nätet. Magi och trollkonst? Bluff och båg! Men det där sista är inte riktigt helt sant. Magi är fortfarande något som existerar i allra högsta grad, och som kan vara nyckeln till att göra ert nästa företagsevent till något alldeles extra. Det är dagens sanning.

För vad kan väl vara roligare än att anlita en trollkarl som visar att det fortfarande finns riktig magi? Med fingerfärdighet kommer hon att kunna göra trick som i alla fall för ögonblicket återigen får er att tro att magi existerar i verkligheten och faktiskt fungerar. Rent intellektuellt kanske man förstår att det handlar om olika sorters illusioner, att lura åskådarens ögon. Men det gör inte det hela mindre spännande. Trollkarlar lyckas ta fram det barn som fortfarande finns inom oss alla; de tar oss tillbaka till en mer spännande världsbild full av magi och underverk.

Det är kanske därför som trollkarlar är så uppskattade. De allra flesta brukar tycka att det är roligt och underhållande. Så därför är vårt tips om du vill att ert nästa företagsevent ska bli lite extra lyckat att anlita en trollkarl som extra underhållning. Det kommer att lyfta företagseventet till en högre nivå. Göra det lite mer magiskt, helt enkelt. Och bäst av allt: det kommer inte att kosta så mycket, och kräver väldigt, väldigt lite i form av rekvisita. Det är inte konstigt att vi alla gillar trollkarlar, för vad är väl bättre än billigt och bra i kombination?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *