Satsa på ekologisk hudvård!

Att handla ekologiskt blir mer och mer populärt, och det märks inte minst när det gäller livsmedel. Fler inser fördelarna med produkter som är snällare både mot miljön och mot oss själva, och ju mer ekologiskt vi handlar desto konkurrenskraftigare kommer dessa varor att bli. Som det ser ut idag är ekologiskt ofta några kronor dyrare, men fler och fler väljer att bortse från priset och istället se till det som är viktigare: nämligen att vi måste ta hand om vår jord och de som bor och lever här.

Ekologiskt är dock inte något som enbart finns i mataffären. Idag finns det allt från ekologiska kläder till ekologiskt smink. När det gäller smink, hudvård och andra skönhetsprodukter börjar fler och fler få upp ögonen för det ekologiska, och det är ju inte så konstigt med tanke på att detta är produkter vi använder på vår kropp, och precis som med mat som vi stoppar i oss så påverkas kroppen förstås av krämer och annat som vi smörjer på den.

Det kan vara väldigt svårt att veta vad som finns i exempelvis en hudkräm, för ofta är det ju en lista med ingredienser som man inte ens kan uttala. Jämför man med en banan så vet man att den som inte är ekologisk antagligen har rester av besprutningsmedel i sig (tester har visat att alla bananer utom de ekologiska har detta), men med en hudkräm blir det mer luddigt. Vad är bra och vad är dåligt? Vill man vara säker på att det man smörjer på sig är snällt mot kroppen så är det med andra ord säkrast att satsa på ekologisk hudvård.

En sida som säljer ekologisk hudvård och andra skönhetsprodukter är Fina mig. De har en passion för bra produkter och dessutom får man bra erbjudanden, konkurrenskraftiga priser och fri frakt där. Ta hand om dig själv lite extra och satsa på ekologiskt nästa gång du köper hudvårdsprodukter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *