Now you see me

Igår hade vi filmkväll och kikade på ”Now you see me”. En häftig film som handlade om ett gäng riktigt duktiga magiker som lyckades ”trolla igenom ett rån av en bank i ett annat land”. Det här med magi och trolleri är något som fascinerar mig lika mycket som det skrämmer mig. Jag vill så gärna förstå allting och letar hela tiden efter det logiska i saker och ting, så jag blir ganska förbryllad när jag ställs inför sådant jag inte helt kan förklara.

Måste ta tag i det här med glasögon nu
Det jag logiskt vet är i alla fall att jag måste trotsa emot min dåliga karaktär och ta tag i det här med glasögon nu. Min syn har verkligen havererat här sista månaderna, men jag är ju sådan där som drar ut på saker i det sista när det känns obekvämt. På något vis får det mig att känna mig äldre och det ger mig lite ålderskris sådär. Men nu hittade jag riktigt coola glasögon på nätet på en sajt där man också kunde låna hem glasögonen och prova de hemma istället. Det passade mig ypperligt 🙂 Har klickat hem några varianter som jag ska testa nu så får vi väl se då.. Nästa gång ni ser mig kanske jag kommer med brillor istället.

glasögon

Vad tror ni om något sådant här ungefär?

En semester med BIO
Jag har varit riktigt sugen på att gå på bio här på senaste, så nu har jag tänkt ägna mig åt en hel del biobesök under semester. Det går många bra filmer nu så det är lite svårt att välja, men jag har satt ihop en prio-lista med filmer jag vill se och i vilken ordning. Överst är alltså den film jag helst vill se, och sedan är det en fallande ordning.

  • Alice i Spegellandet
  • Nya Bourne filmen
  • Tarzan (Med Skarsgård)
  • Central Intelligence
  • Djungelboken
  • Ghostbusters

Någon som är sugen på att hänga med på ett biobesök så slå en signal. Jag är ledig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *