När poletten trillar ner

Idag är de allra flesta kundvagnar låsta som står till oss kunders förfoganade utanför livsmedelsbutikerna. Det gör att vi måste ha ett mynt, en fem eller tiokrona för att låsa upp kundvagnen för att kunna handla. Då de flesta köp idag sker med kort så är det inte många som har mynt i plånboken.

Det gör kundvagnspoletten till billiga och bra giveaways (reklampresenter) att sätta företagets logotype på. Idag finns det ett flertal varianter på kundvagnspletterna. Förutom sådana som ser ut som en fem eller tiokrona så finns även de i plast. De i plast finns som varianter där du kan sätta fast kundvangspoletten på din nyckelring. Eller där du kan fästa din inköpslista så du får händerna fria och slipper ta upp och lägga ner inköpslistan i fickan varje gång du ska ta något. Utöver dessa finns även kundvagnspoletter som har en kapsylöppnare i andra änden.

För dig som är golfintresserad finns även en kundvagnspolett kombinerat med en greenlagare. Allt för att produkten ska få ett brett användningsområde och användas av kunden. Så välja kundvagnspolett utifrån den kundyp du kan tänkas ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *