Hur ser er receptionsdisk ut?

Det första en besökare märker när hon stiger in på ert företag är hur er reception ser ut. Och bland det första man lägger märke till i en reception är receptionsdisken. Om den är ful, eller gammal och sliten, så har ni gjort ett omedelbart negativt intryck. ”Vad är det för företag som inte ens har råd med en riktig receptionsdisk?” kommer de att fråga sig. En fin receptionsdisk däremot ger motsatta signaler. Så vad är svaret på frågan? Hur ser er receptionsdisk ut? Även om den är hel och ren, så kanske den är lite tråkig? Kanske det är dags att byta, till något mer snyggt och modernt. Något som säger att ni är ett företag med stil och klass.

Receptionsdiskar kommer i många olika utföranden, och det kan vara svårt att veta exakt vad man ska ha. Trä, för att visa att man är ett gediget företag, med båda fötterna på jorden kanske? Eller en minimalistisk enfärgad och ren receptionsdisk för att ge en aura av elegans? Kanske en modern i glas för att visa på klass? Det finns en mängd olika alternativ att välja mellan, som alla sänder ut olika signaler. Vad vill ni att en besökare ska få för första intryck av ert företag, och hur ser den receptionsdisk ut som förmedlar det budskapet?

En modern receptionsdisk är inte billig, och det kanske kan kännas som en onödig extra kostnad. Speciellt om den ni redan har saknar skavanker, och borde hålla några år till. Men det första intrycket är viktigt, och det kommer ju att vara en engångskostnad. Förhoppningsvis kommer ju den nya receptionsdisken att hålla i decennier. Men då gäller det att man väljer rätt. Vissa saker som ser moderna och perfekta ut nu, kan komma att kännas passé redan om några år. När ni ska köpa in er nya receptionsdisk är det viktigt att ni väljer noggrant på marknaden, att handla en receptionsdisk från S-Line kan vara en god investering. Med kunskap och känsla för stil hjälper de er från början till slut så att ni får en receptionsdisk som passar just er bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *