Bandeau eller trekantsbikini?

Årets hetaste trend i bikiniväg är helt klart bandeau-modellerna. De håller i sig fortfarande och frågan är inte längre hur länge till utan nu är det definitivt en klassisker som vi kommer se länge, länge till. Och tur är väl det, då det är den i särklass snyggaste modellen och passar så många olika kroppar.

Det kommer ständigt nya varianter på bandeau-bikinis, med allt från små fina detaljer till ringar mellan bysten, snörning bak, knäppning, med halterneckband och i alla möjliga färger. Vissa går korsat fram över brösten och andra har en dragkedja fram. Det finns alltså något för alla stilar och med rätt modell passar de nästan alla kroppar också. Den kropp som passar bäst i bandeau är den som har mindre byst, detta då den mindre bysten inte behöver samma stöd som en stor.

Har du stor byst och ändå älskar bandeau-bikinis? Kolla runt på bilder för inspiration och titta på tjejer som ser ut att ha samma typ av byst som du. Vad har de för modell på sig och tror du att det skulle se lika snyggt ut på dig? Oftast är det en bra hjälp när man undrar hur det skulle se ut på en själv i verkligheten. Men att en tjej med större byst inte skulle kunna ha bandeau är en myt, det är klart man kan, det gäller bara att hitta den bikinin med bäst stöd och som ger ett smickrande intryck. Att ha volanger fram på överdelen är till exempel inget att rekommendera om du har en stor byst, men perfekt för den mindre då det ger intryck av en större byst. Att tänka på är också att stora mönster ger ett förstorande intryck, liksom ljusa färger, så vill du att din byst ska se mindre ut? Välj då små mönster eller mörkare enfärgade toppar.

En bandeaubikini hittar du snabbt på internet, här finns det mängder med webbsidor som säljare bikinis online på nätet och det finns en uppsjö som samlar allt det goda på ett och samma ställe. Det gäller bara att hitta rätt sida för att sedan frossa i badkläder på nätet.

Badkläder på nätet
Bilder från Phax Swimwear.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *