Anlita en eventbyrå för kickoffen

Kickoff på företaget brukar vara en uppskattad aktivitet, men för den som står för planeringen blir det ofta ett tidskrävande projekt. Att komma på vad man ska göra och var man ska vara är inte alltid det lättaste. Kickoffen ska innehålla någon roligt nöjesaktivitet och samtidigt ska man också få in något nyttigt för företaget, som en föreläsning eller liknande. Dessutom ska priset vara rätt. Har man en eller två kickoffer om året är det lätt hänt att idéerna snart tar slut, och då arrangerar man kanske något som de anställda i värsta fall inte får ut så mycket av, trots att det kostar företaget en hel del pengar.

Låt en eventbyrå ta hand om planeringen
För att slippa lägga onödig tid på idéer som kanske inte är så bra så kan man ta hjälp av en eventbyrå. De har ofta färdigpaketerade upplevelser med aktiviteter som passar företagskickoffer och liknande, där konferens, boende och annat man önskar är inbakat i paketet. Det är enkelt och smidigt och istället för att sitta och räkna på vad olika delar av kalaset kommer att kosta så kan man helt enkelt berätta vilken budget man har och få kompletta förslag utifrån det.

Förutom att man slipper jobbet med själva planeringen när man anlitar en eventbyrå så kan man också ofta få tillgång till mycket mer roliga och intressanta aktiviteter än man hade kunnat boka själv då eventbyråerna av förklarliga skäl har väldigt bra kontakter inom just sådant. Med hjälp av en eventbyrå kan du med andra ord hitta aktiviteter som verkligen blir något att minnas för deltagarna och som gör att ni får ut det allra mesta av kickoffen.

Det finns ett flertal eventbyråer, bland annat Perfect Event som håller till i Stockholm och erbjuder allt från pralintillverkning till segwaypolo. Spana in den och andra eventbyråer och se vilken som passar dig och ditt företag bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *